Gräsklippare

  • 25 200 kr

Perfekt för finslipade applikationer, till exempel golfbanor och stor gräsklippning. Gräsklipparen har utformats med tre blad som skär med en överlappning som f


Beställ
Dela
Artikelnummer: C895081

Perfekt för finslipade applikationer, till exempel golfbanor och stor gräsklippning. Gräsklipparen har utformats med tre blad som skär med en överlappning som förhindrar oklippta remsor.

MultiOnes omfattande designerfarenhet gör gräsklipparen mycket pålitlig och garanterar en klippning av hög kvalitet. Det oberoende fyrhjulsstödet till klipparen gör att klippaggregatet kan följa markens konturer.

Den är utrustad med MultiOne flytande system, vilket garanterar optimal kontakt med marken även på ojämna gräsmattor. Gräsklipparen är också utrustad med en automatisk stoppventil som stoppar knivarna när gräsklipparen lyfts från marken. Tack vare MultiOne -teleskopbommen är det dessutom möjligt att klippa gräset även under träd och buskar där den konventionella gräsklipparen inte kunde nå. Gräsklipparen mod. 100 är mulching typ som standard.

Mulching kit finns som tillval på modell 130, 150 och 180.

Obs: den flytande bomventilen på maskinen föreslås.


FUNKTIONER

Utrustad med automatisk stoppventil

Flytande system garanterar enkel drift och bra

klippresultat även på ojämna gräsmattor

Bak- eller sidoutkast som standard, mulching -kit finns som tillval

Fyra punkteringsfria däck


Kombiskopa

27 500 kr

Cementblandare

24 800 kr

Lövblås

127 500 kr

Slaghack

39 000 kr

Planeringsskopa

10 300 kr