Arbetsplattform

  • 139 000 kr

MultiOne -arbetsplattformen fästs på MultiOne med kopplingsplattan. Detta gör det snabbt och enkelt att montera på och ta av det. Tack vare den lilla storleken

Beställ
Dela
Artikelnummer: C895151

MultiOne -arbetsplattformen fästs på MultiOne med kopplingsplattan. Detta gör det snabbt och enkelt att montera på och ta av det. Tack vare den lilla storleken och manövrerbarheten hos MultiOne -maskiner är det möjligt att nå även de mest otillgängliga arbetsplatserna. Denna bärbara plattform är lämplig för byggnadsreparationer, målning, byte av glödlampor, allmänt underhåll och mer.

Den säkra arbetslasten för arbetsplattformen är 120 kg (265 lbs), vilket gör den idealisk för en man och massor av verktyg. Denna plattform är ett kostnadseffektivt system som gör det möjligt att nå arbetshöjder upp till 9,8 m (32 fot). Plattformen är utrustad med fyra justerbara stödben för stabilisering även på mycket grova och inte helt plana ytor. Den kan manövreras antingen direkt från korgen eller från marken (i nödfall). Det finns en säkerhetsventil som kan manövreras för att föra korgen tillbaka till marken vid strömavbrott.


FUNKTIONER

Säkert och lagligt sätt att utföra byggnadsreparationer, målning, glödlampsbyten etc.

MultiOne bär plattformen vart som helst

Oberoende från extern strömkälla

Den högsta tillåtna belastningen på korgen är 120 kg och du kan använda hissen ensam.


Frontsop

Ring eller maila för beställning eller offert!